Vége a meséknek... Vagy nem?

 2010.03.06. 16:20

Gondolom fölfigyeltetek rá, hogy nem írok. Pedig ez nem igaz, mivel írok, csak nem mesét. De ilyenkor fölmerülhet a kérdés, hogy akkor mit, mit írhatok? És erre, ha magatoktól nem jönnétek rá: Regényt. Ez föl lesz ide rakva, egy bizonyos ideig, fejezetenként.

Kiadatni nem akarom. Egyrészt még fiatal vagyok hozzá, bár nem tudom hogy hogyan mennek ezek a dolgok, másrészt pedig, nem a haszon miatt írok.

Szóval mostantól a regény lesz föltéve, aminek holnaptól láthatjátok az első fejezetét, illetve a címét.

Aki javítani fogja, illetve először elmondani a véleményét: Anna                                      Köszönöm neki, hogy mind ezt megteszi!

És ezek mellett, majd hébe-hóba olvashattok itt egy mesét is. Mert nem állok le velük teljesen. A lehetőség, hogy címeket kérjetek, még mindig áll, bár még senki nem élt vele.

Holnap kaphattok tőlem még élet jelet, addig is kellemes hétvégét, és szép napot Mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesedelutan.blog.hu/api/trackback/id/tr161814057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása